Käsitöihin

Kumpulan kanitilalla toimii Villaverstas, laadukkaiden, eettisten ja ekologisten käsityötuotteiden paja. Meille eläinten ja ympäristön hyvinvointi on ykkösasia, niin ruuassa kuin pukeutumisessakin.

100% angoralanka Kumpulan kanitilan angorakanien villasta

Black Week tulee myös Villaverstaalle!

Marraskuun ihanimpiin pörröneuleisiin 100% kotimaisesta angorasta tehty valkoinen lanka 27.11. saakka huikeassa -50% tarjouksessa! Tarjous koskee myös tukkuhintoja.

 
Neulojat ja lankakauppiaat: nyt se on täällä, maailman ihanin lanka, Villaverstaan kotimainen angoralanka. Materiaalina 100% Villaverstaan angorakanien villa, joka on uskomattoman pehmeää, kevyttä, eikä kutise herkintäkään ihoa. Kanit asuvat olkipohjaisissa karsinoissa, syövät monipuolisesti ja jaloittelevat. Ne keritään trimmerillä ja saksilla niiden istuessa rauhassa pöydällä. Tämä angoralanka on siis eettisesti tuotettua. Lankoja ei ole värjätty, vaan niissä on vain kanin oma väri. Täten väri ei kulu eikä haalistu. Lanka on suunnilleen fingering-vahvuista, pehmeäkierteistä ja siinä on hyvä vetolujuus. Värit ovat tasaisia eikä roskia juurikaan ole. Loistava joululahja käsityöihmiselle.
Lankojen vahvuus on:
120 tex 2 säikeinen, 100g/416m
Puikkosuositus 3-4
15 s = 10 cm
30 krs = 10 cm
Ei koinsuojakäsittelyä
Lankoja voi tilata sähköpostilla osoitteesta: jonna.k.kumpulainen(at)gmail.com
Ilmoita tilaamasi määrä ja väri, postitusosoite ja puhelinnumero. Myös noutomahdollisuus tilaltamme Kangasalta.
 
Langan kuluttajahinta on:
Valkoinen 38,50 €/50 g rulla BLACK WEEK tarjous 19,25€/50g rulla
Helmenharmaa ja beige 42,50 €/50g rulla
Beige jäljellä 2 rullaa.
Jos haluat isomman määrän, valkoista löytyy vielä isoissa kartioissa, jotka hiukan edullisempia. Kartioissa lankaa noin 600g. BLACK WEEK tarjous koskee myös kartioita.
Jälleenmyyjät, pyytäkää tarjous tukkuhintoineen sähköpostitse.

Kun ostat kotimaista angoraa, voit olla varma, että angorakanit ovat eläneet väljissä virikkeellisissä tiloissa, ja niitä on käsitelty asiallisesti. Suomessa angorakanit keritään saksilla tai trimmerillä, ja eläimiä käsitellään kerinnän aikana rauhallisesti ja hellävaroen.

Villaverstaalta saat myös oman tilan parkittuja kanintaljoja.  Eettinen ja ekologinen kanintalja sopii niin sisustukseen kuin käsitöihinkin. 

Taljojen kuvat ja määrät löydät täältä.

Pehmeän ylellisiä kanintaljoja saa monissa, kanin omissa väreissä. Niitä voi hyödyntää somisteina käsitöissä, tyynyissä, pipoissa, villapuseroissa, asusteina, tai kanintaljaa voi käyttää sisustustaljana sellaisenaan.

Meillä Kumpulan kanitilalla kanista hyödynnetään kaikki, ja myös taljat otetaan talteen. Kotimainen kanintalja on ekologinen tuote, sillä se syntyy lihantuotannon sivutuotteena, ja myös kaninlihan tuotanto on ympäristöystävällisempää, kuin moni muu lihantuotanto. Kanit asuvat väljissä tarhoissa, joissa on runsaasti virikkeitä, joten kanintaljaa voi käyttää hyvällä omallatunnolla. Lue lisää kaniemme elinoloista kohdasta Kaninliha. Taljat parkitaan pelkästään alunalla, joten ne ovat turvallisia käyttää. Taljojen hinnat riippuvat väristä, koosta ja laadusta.

 

Kotimaiset kaninkarvatupsut pipoihin ja laukkuihin taas saatavilla!

Meiltä saa myös kotimaisen kanin taljasta tehtyjä ihanan pörröisiä pipontupsuja. Täytteenä pesty, kotimainen lampaanvilla, naruna puuvillavaru. Kokonaan maatuva, ei sisällä muovia. Kanintalja on eettinen ja ekologinen tuote ja tupsut sopivat erityisen hyvin käsityöpipoihin. Miksei muihinkin asusteisiin. Väreinä tällä hetkellä ruskea, siniharmaa ja mustanhopea. Muita värejä voidaan myös tehdä. Kaikki tupsut eivät ole täsmälleen saman kokoisia ja sävyisiä, koska vuota pyritään käyttämään mahdollisimman tarkasti. Tilata voi ihan haluamansa koko- ja värilajitelman. Hinta 5€ sis alv/kpl vähintään 5 tupsun erissä tai muiden tuotteiden kanssa.

 

Tilaa tuotteitamme sähköpostilla osoitteesta: